Публикувана на 29.03.2014

Мюзикъл по Елвис, поставен от студенти на Американския университет в България, разтърсва сцените в 6 града

Мюзикъл по Елвис, поставен от студенти на Американския университет в България,  разтърсва сцените в 6 града

Комедийният мюзикъл All Shook Up, създаден по хитове на Елвис Пресли, ще поставят студенти от Клуб „Бродуей“ към Американския университет в България. Известните песни на краля на рока ще разтърсят сцените в Благоевград, София, Плевен, Варна, Стара Загора и Пловдив. Във великолепния мюзикъл, чиято история е базирана на Шекспировата комедията „Дванадесета нощ“, участват 65 бъдещи банкери, дипломати и финансисти от 17 страни, учещи в Американския университет в България.

Мюзикълът пленява  с експлозивните си танци, неустоими песни и една вълнуваща история  за любов, която ще ви просълзи до смях!  И тази година на сцената наред с 30-те танцьора,  ще бъде  19  членен оркестър  "Ganchev band".

All Shook Up е комедиен мюзикъл, където звучат едни от най-известните парчета на Елвис Пресли. Действието се развива през 1955 г. в централна Америка, където мечтата на едно момиче и изненадващата поява на мистериозен рокаджия-китарист помагат на едно малко градче да открия магията на романтиката и силата на рокендрола.

Това е седми пореден проект на „Бродуей Пърформанс Клуб” към Американския университет в България. През изминалите години  клубът постави изключително  успешно  мюзикълите „Мемфис”, „Брилянтин”, „Мулен руж”, „Лак за коса”, „Уестсайдска история” и „Чикаго”.  Това е първата аматьорска трупа получила правата за „Чикаго” в Европа, а за „Лак за коса” и „Мемфис” – в света.

 

За повече информация:

www.aubgmusicals.com

www.youtube.com/AUBGmusical/playlists

 

Представленията са както следва:

Благоевград – 31 март, 1, 2 ,3 април от 19:30 ч. в Студентски център „Америка за България“, университетски комплекс на АУБ

София – 5 и 6 април от 19:30 часа в театър „Българска армия“

Плевен – 8 април от 19:30 ч. в Драматичен театър

Варна – 10 април от 19:30 ч. в Драматичен театър

Стара Загора – 12 април от 19:30 часа в Държавна опера

Пловдив – 13 април от 19:30 часа в Градски дом на културата